FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL  CSOPORTKÉPEINK  TAGJAINK  TÚRANAPTÁR  BESZÁMOLÓK  ARCHÍVUM  EREDMÉNYEINK  LÉTESÍTMÉNYEINK  TÚRAKÖR KLUB  FILMJEINK  PANORÁMAKÉPEK  ÍRÁSOK  NAPLÓ  MÉDIA  JÁRÓFÖLD  LINKEK 

 

LEGJEINK  2011


 

A 2011-es év 83 túrája, eseménye és 305 túrázója közül, szavazás útján ki lehetett választani a legjobbakat. Szavazataitok alapján (melyeket szám szerűen nem közlök) az alábbi eredmény született.
 

 

AZ ÉV LÁNY TÚRÁZÓJA: BERENTE ADÉL (HETÉNYEGYHÁZA)

ADÉL első túrája 2011. szeptember 4-én, a Kerekegyházi Keresztút volt, és azóta vált rendszeres túrázónkká, sőt: Csapattaggá! Reméljük, Adél egyre magabiztosabban fog viselkedni közöttünk, ahhoz hasonlóan, ahogy a természet megfigyelése és a terep leküzdése már megy neki...

Kedves ADÉL, tarts velünk ezután is!
 

 

AZ ÉV FIÚ TÚRÁZÓJA: SPIEGELBERGER TAMÁS

SPIGI első túrája 2009. június 8-án volt, amikor a Puszta-templomnál aludtunk. Azóta évről évre egyre többet gyalogolt a társaságunkban, idén a legtöbbet, aminek köszönhetően fel is került 25 legeredményesebb túrázónk listájára.
Csak remélni tudjuk, hogy kedve és lelkesedése megmarad a következő évekre is, mert nagyon örülünk, amikor Csapatunk soraiban tudhatjuk...

 

 

AZ ÉV VIDÉKI TÚRÁZÓI: POLYÁK NIKOLETT ÉS SZEKERES ZOLTÁN (KECSKEMÉT)

Niki és Zoli ebben az évben kezdett rendszeresen velünk túrázni, és hamarosan alap tagjai lettek a Túrakörnek. Mindketten 500 kilométer fölött gyalogoltak 2011-ben, hűségesen jöttek, amikor csak tudtak, a túrákon aktívak voltak, és mind a gyerekek, mind a felnőttek körében nagy népszerűségre tettek szert. Ez az év végégre odáig fajult, hogy Nélkülük nem lesz elképzelhető egyetlen jövőbeni programunk se!
Nikinek és Zolinak szeretettel gratulálunk, és köszönjük a sok segítséget is, amit irányunkban kifejtettek!
 

 

AZ ÉV TÚRÁZÓJA - KÜLÖNDÍJ: GÁBRIS ATTILA ÉS GÁBRIS IMRE

Attila és Imre ugyan csak ősszel kezdett velünk túrázni, rövid idő alatt mégis lelkes tagjaivá váltak Csapatunknak. Túráról túrára javult fizikai állóképességük, és oldódott bennük a kezdetben kissé feszengő érés, mert nem tudták, hova kerültek...
Most már tudják, és reméljük nem bánják ezt a felismerést, mert mi a magunk részéről nagyon megszerettük őket, és kívánjuk Nekik, tartsanak velünk jövőre is!

 

 

AZ ÉV SEGÍTŐJE: KOLLÁR CSABA (MIZSETÁP KFT) eddig egyetlen valódi segítőnk Csaba, aki valamiért fontosnak és támogatandónak tartotta ebben az évben azt, amit csinálunk. Így, jó viszonyunknak köszönhetően felajánlotta, hogy anyagilag is támogatja a nyáron létesített Mizsei Óriás túra utat és a két pihenőt.
Nélküle egészen biztosan nem sikerült volna ezen terveinket valósággá alakítani, ezért nem is lehet kérdéses, hogy ebben az évben Őt választjuk meg Fő Segítőnk!

Mindent köszönünk Neki!
 

 

AZ ÉV TÚRÁJA: 1. HELYEZETT: 3 NAPOS ŐSZI PILISI TÚRA

2011. november 4-6. között első  többnapos hegyen alvós őszi túránkat bonyolítottuk, a pilisi Fekete-hegyen, a Berda József kulcsosházban.
Az erdő, a ház, a táj és a társaság elmondhatatlanul klassz volt, együtt főztünk, aludtunk, rengeteget nevettünk, így ez a három nap életre szóló élmény marad.
Abból pedig, hogy a résztvevők ezt a túrát beválogatták a legjobbak közé, egyenesen következett, hogy 2011-ben az első helyre kerül, legemlékezetesebb túráink rangsorában.
A TÚRA beszámolóját
ITT találod.

 


AZ ÉV TÚRÁJA: 2. HELYEZETT: TÚRA A NAGY-SZÉNÁSRA

Egy átlagos, koratavaszi túrának indult, nem különösebben nagy számú résztvevővel, viszont nagyon szép helyen, a Nagy-Szénáson éskörnyékén. Hamar kiderült azonban, hogy a kezdeti zavar haamr oldódik bennünk, aztán olyan eseménysor, nevetésáradat vette kezdetét, amire nehéz pontosan visszaemlékezni, de a nap egész hangulata életünk végéig elkísér, az biztos. Sajnálhatja, aki nem volt ott...
A TÚRA beszámolóját
ITT találod.

 

 

AZ ÉV TÚRÁJA: 3. HELYEZETT: VII. TÜSKEVÁR TÁBOR

Az idén nyáron ismét Lakitelken nyaraltunk a gyerekekkel, meg persze jó néhány felnőttel, és ez az együtt töltött hat nap talán az eddigi legjobb hangulatot, társaságot hozta össze.
Kicsik és nagyok önfeledten, egy nagy szerető családként nevettek-sírtak együtt, főztek, játszottak, strandoltak, csónakáztak, vagy éppen próbálták megmenteni a vihar elől az egész tábort. Nem is lehet vitás, hogy az élmények kitörölhetetlenek maradnak minden résztvevőben, és az sem váratlan, hogy a program felkerült a legjobbak közé...
A TÚRA beszámolóját
ITT találod.

 

AZ ÉV TÚRÁJA: 4. HELYEZETT: LAJOSMIZSEI KERESZTÚT 4.

Az idei Lajosmizsei Keresztút sorozata egytől-egyig felejthetetlen túrákból állt, de méltó megkoronázása volt az utolsó, alsólajosi nap, annak minden nehézségével, szépségével és emberi érzésével. Az ilyen napokért, és ilyen Társaságért érdemes ezt a túra-szervezősdit csinálni!
Mindenkinek köszönjük, aki együtt keresztutazott velünk, és terveink szerint 2012-ben ezeket a helyeket, szépségeket újrajárjuk...
A TÚRA beszámolóját
ITT találod.

 

 

 

 

a

"Menjetek ki a természetbe, és ismerjétek meg egymást ott, ahol az ember őszinte lesz." (Berda József)

© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz