FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________


(435.) ÉVZÁRÓ VACSORA


Időpont: 2013. december 29. vasárnap


Évzáró vacsoránkat ismét Borikáéknál tartottuk, már mondhatni, hagyományosan. Ilyen nagy létszámban még nem voltunk együtt az év utolsó napjaiban, pedig néhányan el sem jöttek, akiket vártunk...
A vacsorát szokás szerint én fõztem, de a végeredmény nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket - ennek ellenére a Túratársak, Barátaink lelkiismeretesen ettek belõle. Rendes emberek!
Gábor elhozta elõre beharangozott töltött káposztáját, ami ugyancsak jól fogyott, pedig a napokban mindenki evett ilyet az ünnepek alatt, de úgy látszik ezt az ételt nem lehet megunni. A vacsora és az est fénypontja Zsolti vetítéses élménybeszámolója külföldi hegyi túráiról. Csakúgy mint tavaly ilyenkor, ma este is nagy sikert aratott vele, bár a széledõ társaság és a kései kezdés, valamint a másnapi munkanap nem engedte olyan hosszú lére a mûsort, mint egy éve. Sebaj, ha lehetõségünk adódik rá, hamarosan folytatjuk!
Köszönjük Borikáék házigazdaságát és Zsolti készülését és lelkes elõadását, mellyel sokszor mosolyt és elképedést is az arcunkra csalt. És köszönjük minden résztvevõnek, nemcsak a vacsorán, hanem egész évben is!

 

Minden rokonom!
 

Sántaőz

 

A vacsorán résztvett: Balog Csaba, Balog Szellõ, Benedek Tünde, Benedek Zsuzsanna, Csonka Zoltán (Dabas), Dömötör Zsolt (Kecskemét), Hegyi Ervin (Kecskemét), Iván Sára (Kecskemét), Kun Ákos, Kun Ferencné Marika, Kun Zsolt, Mátyás Gábor (Kecskemét), Molnár Ildikó (Kecskemét), Nagy Irén, Poór Gergely (Kecskemét), Popovics Zsuzsanna (Kecskemét), Rubos Bence (Kecskemét), Szõke Tímea (Dabas), Szõrös Zoltán, Tóth Ferencné Erzsike (Kecskemét), Tóth Imre (Kecskemét), Varga István és Varga Istvánné Borika.

 

 

A lebbencs

 

Zsolti élménybeszámolója

 

Tátrában

 

Egy menedékház

 

Morskie Oko

 

Erdélyben

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz