FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________


(328.)
ISKOLA-TÓ KERÜLÉS


Idõpont: 2012. február 11. szombat
Táv:
1 km



Laza, szombat délutáni program. Kisétálni a szép téli idõben a befagyott Iskola-tóhoz, kicsit csúszkálni, sokat esni-kelni, még többet nevetni, melegítésül inni egy kis forralt bort vagy teát, aztán megint a jég, megint az önfeledt szórakozás. Mindezek végén pedig: beültünk egy kocsmába, ahol folytattuk az iszogatást - ki-ki korának megfelelõ folyadékkal -, kevés szót még a túrákról és egyéb hétköznapi dolgokról is ejtettünk, majd elmentünk haza.
Tulajdonképpen mondhatnánk azt is, hogy ez egy családi jellegû program volt. Sokunknak legalábbis ez a Túrakörös Csapat a családunk is, így szívesen vagyunk együtt bármikor, bármennyit és csinálunk bármit. Mert nem a hol és a mit a lényeg, hanem a KIKKEL!

 

Minden rokonom!
 

Sántaőz

 

Ezen a napon együtt csúszált: Balog Csaba, Berta Bálint, Berta János, Nagy Irén, Polyák Nikolett (Kecskmeét), Spiegelberger Tamás, Szekeres Zoltán (Kecskemét), Török Mária, Varga Istvánné Borika és Zsikla Roland.
 

 

Uzsonna...

 

...reggel

 

Ez a Nap is jól kezdődik...

 

Kamerázás kedvéért

 

Borika

 

Forralborozás

 

Kivagyunk

 

Részlet a tájból..

 

Melegedés a Piccolo-ban

 

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz