FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________


(172.) TAKARÍTÁS A NYÍRI-ERDŐBEN


Időpont: 2010. március 10. szerda


A lajosmizsei Fekete István Általános Iskola Kollégiuma és az ugyancsak lajosmizsei Járóföld Turista Egyesület közös környezetszépítési akciót szervezett a Nyíri-erdõbe, erre a szép, de kissé hûvös napra.
A résztvevõket személyautókkal szállítottuk a helyszínre, ahol nagyon kemény, de bírható munkával alig három óra alatt futballpálya méretû területet segítettünk rendbe tenni. Így már nyugodt szívvel várhatják március 15-re a vendégeket az ország minden részébõl, és jó érzés, hogy ehhez mi is, szerény eszközeinkkel hozzájárulhattunk. A segítõ 24 fõ jutalma virsli-vacsora és korlátlan üdítõfogyasztás volt.
A gyermekeknek nagyon tetszett a dolog, és ezen a délutánon különösen fontosnak és hasznosnak érezték magukat. Az erdõ alapítványának képviselõjével megállapodtunk, hogy áprilisban lesz folytatása az ügynek. Már most alig várjuk a következõ alkalmat...

 

Minden rokonom!
 

Sántaőz

 

Ezen a napon együtt túrázott: Aranyos Beáta, Aranyos Bianka, Balog Csaba, Beliczai Mihály, Bujdosó Bettina, Galgóczi László, Gazdag Viktória, Góbi Dzsenifer, Hriazik Attila, Kanyik Barbara, Keller Andrea, Keller Péter, Marton Nikoletta, Mészáros László, Polefkó Dáriusz, Pozsgai Alexandra, Sas Józsefné Klári, Szemán Gergõ, Szemán Rózsa, Szórád Benjámin, Szórád Mónika, Török Mária, Varga Istvánné Borika, Veszelszkiné Bitai Judit és Zsikla Zseráld.
 

 

A banda a szerszámokkal

 

Laci és Gergõ

 

Három oszlopos tag

 

Meghúzzuk

 

Pihenő egy fotó erejéig

 

Húzós-zúzós

 

Boszorkányok 1.

 

Boszorkányok 2.

 

Összedolgozunk

 

Komoly!

 

 

Felnõttek is besegítenek!

 

Sötétedik

 

A felnõttek

 

Betti és Bea

 

Ágiék virslit fõztek nekünk

 

És a többiek is esznek

 

A Kossuth-nótát énekeljük

 

Búcsú

 

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz