FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________


(163.) FÜRDÉS CSERKESZŐLŐN


Időpont: 2010. január 1. péntek


Megkezdtük negyedik túraévünket. Reméljük legalább annyira sikeres lesz, mint a 2009-es, és itt most nem létszámot és kilométert növelendõ értjük, hanem ugyanannyi emberség, szeretet és mosolygós arc legyen a túrák végén, mint korábban. Ha ez sikerül, akkor elmondhatjuk, megérte.
Szóval, az év elsõ rendezvénye nem egy túra volt, hanem egy fürdõs kényeztetés. A múlt évben annyit gyalogoltunk, hogy most jó esett egy kicsit a meleg baktériumtenyészetben gõzölõdni. Elõzetesen húszan mentünk volna, de az elõzetes azért van, hogy ne úgy legyen a végén semmi. Sorozatos visszamondások után egy autóval indultunk neki Cserkeszõlõnek, de mégis csak lett egy kis fény az éjszakában, miután Feri ránk telefonált, hogy mégis jönnének velünk. Aztán mégsem velünk értek oda, mert jóval késõbb indultak.
Cserkeszõlõn a fürdõben kiderült, hogy az interneten hirdetett ár nem egyezik a valósággal, ráadásul újév volt, tehát még plusz áremelkedés rakódott a jegyre, de még így is kibírható volt a fejenkénti 1100 Ft.
Miután Feriék - két gyerekével, nõvérével és annak fiával -, is odaértek, behatoltunk az objektumba, és fürödtünk egy nagyot. Legjobb az udvari fürdés volt a hidegben, sötétben.
Késõ este értünk csak haza, kellemesen bágyadt állapotban, és éjszaka jó nagyot aludtunk.
Így zárult az év elsõ napja a Járóföld TE életében...

 

Minden rokonom!
 

Sántaőz

 

Ezen a napon együtt fürdõzött: Balog Csaba, Hriazik Attila, Hriazik Evelin, Nagy Irén, Rigó Dávid, Török Mária, Úri-Kovács Erzsébet, Úri-Kovács Ferenc, Úri-Kovács Nikolett és Úri-Kovács Richárd.
 

 

Megérkeztünk

 

Nem banánültetvény

 

Hanem fürdő

 

Incifincik

 

Udvari rész

 

Hria

 

Feriék

 

Esti fények

 

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz