FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________


(050.) JUBILEUMI STRANDOLÁS TŐSERDŐN


Időpont: 2008. május 31. szombat


Hria 18. születésnapja és egy melegnek ígérkezõ május végi hétvége adta az apropót erre a kirándulásra.
A vonatozás hatkor indult Lajosmizsén, és fél kilenckor ért véget Lakitelken. Leszállva, a tiszaalpári csatlakozásra szándékoztam váratni a bandát, de egy emberként közölték, hogy õk ugyan nem gyalogolnak, hanem menjünk fürödni.
Csalódottan törõdtem bele, így egy rövid séta után, melyet a holtág partján követtünk el, célkeresztbe állítottuk a strandot, és meg is húztuk a ravaszt. Ez egész délutánig sorozatlövést jelentett, még jó, hogy bírtuk lõszerrel. A gyerekek fáradhatatlanul küzdöttek a meleggel és a fürdés nehézségeivel, alig-alig sikerült rávenniük magukat, hogy testi érintkezésbe lépjenek ezzel az õsi elemmel. A maratoni "engedd el a hajamat" után aztán kikutyagoltunk a vonathoz, hogy megcsináljuk ugyanazt az utat, mint reggel, csak most más elõjellel.
A vonaton szinte mindenki aludt, borzasztóan elfáradtunk. Ennyi. Ja, és még annyi, hogy Ádám kedvenc túrája lett ez a nap, mert "sokat fürödtünk", és Hria születésnapjának sem örültek még ennyien.

 

Minden rokonom!
 

Sántaőz

 

Ezen a napon együtt túrázott: Balog Csaba, Hasan Florin, Hriazik Attila, Hriazik Evelin,  Kun Ádám, L. Kovács Melinda, L. Kovács Norbert, Martinovics Norbert, Nagy Irén, Pálmai Norman, Sárközi Ervin, Soltész Ildikó, Sutus Mónika, Szajbert József és Zsikla László.
 

 

Reggel hatkor Mizsén

 

Melinda és Ircsike

 

Ervin és Ildike

 

Kábel-függõk

 

Cím nélkül

 

Egészségünkre!

 

Itt a nyár!

 

Ádám

 

Birkó

 

Pangás

 

Szaltó

 

Táj-masszázs

 

Ircsike, a labdazsonglõr

 

Ismerkedés

 

Megint Ádám

 

Evetke

 

Melinda kész van...

 

Vihar a hazaúton

 

 

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz