FŐOLDAL

   MAGUNKRÓL     CSOPORTKÉPEINK     TAGJAINK     TÚRANAPTÁR     BESZÁMOLÓK     ARCHÍVUM      LÉTESÍTMÉNYEINK    TÚRAKÖR KLUB     ÍRÁSOK      NAPLÓ     MÉDIA     JÁRÓFÖLD 

_______________________________________________________________________________________________________________________


(077.) CSONKA TÚRA LAJOSMIZSÉN


Időpont: 2008. október 4. szombat
Útvonal: Lajosmizse - Geréby-kereszt - Geréby-kúria - Ceglédi út - Tarnay-dűlő - Péli-kereszt - Pusztatemplom - Pap bolt
Táv: 14 km


"I. Lajosmizsei körtúra

Reggel 6.10-kor indultunk a Kolesz elõl, összesen nyolcan voltunk. Elsõnek a Gerébihez mentünk ki, ott pihentünk egyet, aztán elkezdett esni az esõ. Ismét elindultunk, de most már szakadó esõben mentünk a Pusztatemplomhoz. Útközben nagyon sok gombát láttunk, egy párat szedtünk is, de mondta Csaba bácsi, hogy tegyük le, és majd késõbb visszajövünk érte.  
Úgy volt, hogy átmegyünk Felsõlajosra, és onnan jövünk haza, de Csaba bácsi a Papp boltnál azt mondta, hogy inkább már nem megyünk át, hanem iszunk egy meleg teát, felhívjuk Hriazik Anti bácsit, hogy jöjjön az egyik fuvarért, a másikért pedig Borika néni ismerõse jön, és vigyenek bennünket Csaba bácsiékhoz, mert már amúgy is át voltunk ázva. 
Ircsi néni nem jött velünk túrázni, mivel õ fõzött nekünk, finom babgulyást, és sütött diós, túrós és meggyes rétest. Mindkettõ nagyon finom volt. Csaba bácsiéknál még néztünk a túrákról fényképeket, videókat. A végén pedig Csaba bácsi mindenkit elvitt haza. 
Ez lett a lajosmizsei körtúrából, amit elmosott az esõ."

Török Marcsi 6. d

 

Ezen a napon együtt túrázott: Balog Csaba, Berta János, Hriazik Attila, Hriazik Evelin, Kanyik Imre, Kun Ádám, Szõrös Dániel, Torkos kutya, Török Mária és Varga Istvánné Borika.
 

 

Ceglédi úton

 

Napszakunk induláskor

 

Geréby-dûlõn

 

Virág vizesen

 

Geréby-kereszt

 

Dokumentalista

 

Gerébynél

 

Istállók

 

Esik

 

Torkos

 

Kehely

 

Akácosban

 

Péli-kereszt

 

Nyírfák

 

Kerítés

 

Pusztatemplom

 

Feladjuk...

 

Nálunk

 

 

 

 

Az oldalon szereplõ írások, képek felhasználása csak írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

 

"Vigyázz a Földre! Nem az őseid hagyták rád, az unokáidtól kaptad kölcsön." (indián közmondás)

a© Petőfi Túrakör - Balog Csaba Sántaőz